Això del confinament et fa treure col·leccions més ràpid que el Zara. Avui us porto la segona remesa de fons de pantalla pels mòbils més inquiets, si sou d’aquells que canvia de wallapaper dos cops al dia, aquest és el vostre lloc. En aquesta segona remesa us porto més textures, més paisatges i més color que mai. També he afegit com de costum alguna foto monocroma i com a bonus, un gatet súper simpàtic que vaig trobar-me a una escapada per Taüll, el qual no va dubtar a interessar-se pels turistes que estaven interessats en ell.

Totes les fotos són CovidFree © i han passat estrictes controls de qualitat. Així doncs, us convido a donar un aire nou a aquesta eina tan imprescindible aquests dies de confinament que entre memes i vídeos-paròdia ens ajuda a passar l’estona amb una mica més de bon humor.

Per descarregar-los només heu de prémer sobre la fotografia i amb el botó dret fer un “guardar imatge com” o des del vostre mòbil fer una pulsació llarga i llavors “afegir a fotos” (els android suposo que semblant) i si teniu algun dubte m’envieu un missatge.

Si us han agradat, compartiu! I recordem: #filmisnotdead

Alex Salcedo – Fotògraf Girona

 

Alex_Salcedo_Fotograf_Girona_1 Alex_Salcedo_Fotograf_Girona_2 Alex_Salcedo_Fotograf_Girona_3 Alex_Salcedo_Fotograf_Girona_4 Alex_Salcedo_Fotograf_Girona_5 Alex_Salcedo_Fotograf_Girona_6 Alex_Salcedo_Fotograf_Girona_7 Alex_Salcedo_Fotograf_Girona_8 Alex_Salcedo_Fotograf_Girona_9 Alex_Salcedo_Fotograf_Girona_10