Cada projecte és un món, descobreix quin és el teu

Tres raons per treballar plegats:

Qualitat

La meva prioritat com a fotògraf és oferir la màxima qualitat des de les fotografies fins al servei.

Agilitat

El ritme de les empreses és alt. Per això, treballo ràpid però dedicant el temps necessari a cada tasca.

Proximitat

Cada client i projecte és únic. Un tracte proper i personalitzat em permet conèixer les necessitats de cada projecte.

Fotografia
de producte

Un producte necessita ser atractiu. Per això, és important representar bé les seves propietats mitjançant una correcte il·luminació. Amb una bona fotografia de producte podem arribar a més clients i per tant a més vendes.

fotograf girona

Fotografia
gastronòmica

Si per un producte és important ser atractiu, quan parlem de fotografia gastronòmica això es converteix en el més important de tot. Una sola fotografia ha de ser capaç de despertar sensacions, suggerir sabors i fer obrir boca.

burger girona

Fotografia
publicitària

Aquesta és la part més divertida i creativa. Sortim d’una idea o concepte fins arribar a crear una imatge impactant que ens ajudi a diferenciar-nos. Des de retrats creatius, fins a muntatges fotogràfics impossibles. Aquí tot s’hi val.

Fotografia
d’arquitectura

El repte més important és interpretar. Per això és clau escollir el millor punt de vista per tal de descriure correctament un espai amb els seus volums. A la fotografia d’arquitectura sempre regna el rigor i els angles de 90º.

Assessorament
fotogràfic

Si tens incorporat un servei de fotografia propi a la teva empresa o tens pensat a fer-ho, et puc assessorar de com millorar la fotografia o bé com muntar un estudi fotogràfic. Podem crear un sistema de treball eficaç i de qualitat. Coneix el teu fotògraf professional a Girona.

fotografia industrial

Fotografia
industrial

No tant coneguda com les altres categories, en la fotografia industrial ens endinsem en un món de processos i materials. Fotografies d’alta complexitat tècnica que requereixen un acabat acurat.

Clients
destacats

Comencem un nou projecte?

Contacta'm