fotograf girona

Hola! Sòc l’Àlex i sòc fotògraf. Faig fotografies publicitàries a Girona.

La meva història amb la fotografia és una mica diferent. Després d’exercir com Arquitecte Tècnic a Girona durant més de tres anys, vaig decidir canviar de professió i dedicar-me a la fotografia. Per aconseguir-ho, vaig realitzar els estudis de fotografia a Grisart Escola Superior de Fotografia a Barcelona l’any 2009. Un any després, en 2010, vaig completar la formació a l’ERAM de Salt, cursant el Màster de Fotografia. A l’ERAM he impartit docència com a professor de Photoshop i Lightroom del mateix Màster durant quatre anys, fins al 2016.

Però va ser l’any 2012 quan vaig iniciar la meva activitat com a fotògraf professional a Girona fins a l’actualitat. Actualment tinc l’estudi ubicat al carrer de la Mel 4 de Cassà de la Selva, on hi desenvolupo la meva activitat professional.

La meva passió és i sempre ha sigut la fotografia publicitària en totes les seves disciplines. Aconseguir donar un altre veu a objectes quotidians, despertar sabors i sensacions a través de la fotografia gastronòmica, crear escenes i explicar històries a través de la fotografia és sens dubte una de les millors feines del món.

Entre els tipus de fotografia que desenvolupo trobem la fotografia de producte, la fotografia gastronòmica, fotografia d’interiorisme i arquitectura i també recentment fotografia industrial. L’objectiu és oferir una solució de qualitat i proximitat a les empreses de Girona.

Si tens un projecte al cap i creus que sóc el teu perfil, fem un cafè?

Àlex Salcedo – Fotògraf a Girona

La fotografia analògica m’apassiona. El seu procés fotogràfic és màgic!

M’encanta Youtube. És un mitjà fantàstic per divulgar fotografia i aprendre.

De fet, m’agrada tot lo retro. Crec que he nascut tard…