No us ha passat mai que esteu farts del vostre fons de pantalla? A mi em passa sovint. Els del telèfon no m’agraden mai i sovint me’ls haig de fer jo! Quan un trobo que té massa color, l’altre la textura no m’agrada. Normalment opto pels meus neutres que em deixin llegir bé les icones, però això ja és una preferència personal :-)

D’aquí m’ha sortit una idea una mica just for fun que és editar una sèrie de wallpapers pels mòbils i penjar-la al blog. D’aquesta manera, tot i que confinats, vestirem el nostre mòbil amb l’elegància que es mereix. El recull de fons de pantalla és molt divers i espero que agradi a tot tipus de públic. Hi ha imatges de la costa brava, Girona, camps de blat, textures abstractes… Així podem anar variant el wallpaper segons el nostre estat d’ànim, que aquests dies n’estic segur que per a tots, és una mica canviant. La primera col·lecció està composta per 10 imatges i en tinc 10 més de preparades, però que formaran part de la segona col·lecció.

Espero que us agradin i si més no, us entretinguin una estoneta ;-)

Per descarregar-los només heu de prémer sobre la fotografia i amb el botó dret fer un “guardar imatge com” o des del vostre mòbil fer una pulsació llarga i llavors “afegir a fotos” (els android suposo que semblant) i si teniu algun dubte m’envieu un missatge.

Si us han agradat, compartiu!

Alex Salcedo - Fotograf Girona_1 Alex Salcedo - Fotograf Girona_10 Alex Salcedo - Fotograf Girona_9 Alex Salcedo - Fotograf Girona_8 Alex Salcedo - Fotograf Girona_7 Alex Salcedo - Fotograf Girona_6 Alex Salcedo - Fotograf Girona_5 Alex Salcedo - Fotograf Girona_4 Alex Salcedo - Fotograf Girona_3 Alex Salcedo - Fotograf Girona_2