Ara que ja estem reprenent la suposada nova normalitat i que els carrers i llocs es tornen a omplir mica en mica, m’agradaria recordar pels romàntics dels llocs buits com jo, els paisatges que ens deixa el Covid-19. Paisatges nets i diàfans que respiren tranquils, i que es poden expressar per si sols. Buits de gent, aquests llocs adquireixen un nou significat, diferent pel que havien estat pensats o dissenyats. Es converteixen en un perfecte decorat.

Alex Saledo Fotograf Girona 03 Alex Saledo Fotograf Girona 04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquests dies de confinament, tot i no poder voltar com a un servidor li agradaria, sí que he començat un petit projecte fotogràfic per documentar els meus dies de confinament. Perquè a diferència del ritme frenètic de creació d’imatges que tenim el dia a dia, per primer cop en molts anys aquests documents gràfics sí que tindran un cert valor. Perquè el moment ha sigut històric i esperem que únic. Com a fotògraf a Girona, he tingut la necessitat vital d’explicar en imatges el meu voltant, les meves vivències i els meus pensaments a través de la fotografia. Però sense avançar molt més d’aquest petit projecte de curta durada que molt aviat us ensenyaré, avui us porto un petit recull de paisatges, buits de gent, per simplement distreure una mica la vista i respirar tranquils, que no hi haurà ningú a menys de dos metres de vosaltres ;-).

Alex Saledo Fotograf Girona 08 Alex Saledo Fotograf Girona 07 Alex Saledo Fotograf Girona 01 Alex Saledo Fotograf Girona 06 Alex Saledo Fotograf Girona 02