Parlar de que la gastronomia està moda a Girona ja no és cap secret. Gràcies als pioners guardonats amb estrelles Michelin que han aconseguit col·locar Girona dins el mapa gastronòmic, la cultura sobre el menjar i el què mengem augmenta de manera considerable any rere any. Fruit d’això trobem un munt de restaurants joves però amb molta tradició al darrera que estan remant per algun dia ser el relleu dels seus consagrats mestres.

Avui en concret vull parlar del restaurant Bubbles de Girona, que dona vida les fotografies que faig per Pordamsa, empresa amb la que col·laboro actualment. Molts de vosaltres segur que el coneixeu i ja heu pogut degustar les meravelles de l’Àngel. Pels que encara no el conegueu, el Bubbles és un Gastrobar. Però que és un Gastrobar? Un Gastrobar apropa l’alta cuina a la tapa de sempre. Amb elaboracions molt estudiades i amb productes de nivell, el Bubbles reinterpreta el concepte de tapa afegint un toc de cuina moderna i creativa. Pot sonar a cliché dir cuina creativa però pels que coneixeu la cuina de l’Àngel, sabeu que em quedo curt!

En el petit recull de fotografies, podrem veure una mica a la creació i disseny d’aquests plats on més que una cuina és gairebé un laboratori ple d’aliments estrambòtics i estris que difícilment sabríem per a què serveixen. Un cop executats, amb una precisió quirúrgica, aquí és on entra la meva part del procés, que és la fotografia (tema del que més endavant en parlaré).

Si voleu conèixer els últims treballs de fotografia gastronòmica a Girona visiteu el meu portfoli

Àlex Salcedo – Fotògraf professional a Girona. Fotografia de producte, publicitat i gastronòmica.

Bubbles Girona

Fotograf Gastronomic Girona

Bubbles Girona

Fotograf Gastronomic Girona

Bubbles Girona

Fotograf Gastronomic Girona

Bubbles Girona

Fotograf Gastronomic Girona

Bubbles Girona

Fotograf Gastronomic Girona

Bubbles Girona

Fotograf Gastronomic Girona

Bubbles Girona

Fotograf Gastronomic Girona

Bubbles Girona

Fotograf Gastronomic Girona