Hola! Sòc l’Àlex i sòc fotògraf. Faig fotografies publicitàries a les comarques de Girona.

Vaig realitzar els estudis fotogràfics a Grisart Escola Superior de Fotografia de Barcelona a l’any 2009, on vaig descobrir que volia ser fotògraf professional. A l’any 2010 vaig completar els meus estudis a l’ERAM cursant el Màster de Fotografia, centre on hi he impartit docència com a professor de Photoshop i Lightroom del mateix Màster durant 4 anys.

Entre d’altres tasques que desenvolupo a més de fotògraf publicitari son les de fotografia d’arquitectura, disciplina amb la que vaig començar als meus inicis, degut als meus estudis previs d’arquitectura tècnica.

Des de 2012, any que vaig obrir el primer estudi fotogràfic, treballo a Cassà com a fotògraf freelance amb estudis de comunicació, dissenyadors i clients privats de Barcelona i Girona. Actualment el meu estudi està situat al Carrer de la Mel 4 de Cassà de la Selva, a on esteu convidats i convidades a un cafè.

La fotografia analògica m’apassiona. El seu procés fotogràfic és màgic!

M’encanta Youtube. És un mitjà fantàstic per divulgar fotografia i aprendre.

De fet, m’agrada tot lo retro. Crec que he nascut tard…