Trobar un fotògraf que encaixi en les necessitats del teu projecte no és una feina fàcil. Primer de tot, cal navegar entre les moltíssimes i creixents opcions que hi ha a la comarca de Girona, però sense complicar-se la vida. Google com sempre, és una opció més que recomanable sobretot si fem servir les paraules clau adequades per cada cerca. Per exemple, si fem la cerca genèrica de Fotògraf Girona, i busquem un tipus de servei en concret, no serà una bona idea. Trobarem molts resultats genèrics que no s’acostaran a les nostres necessitats. Per tant, serà adequat afinar la cerca amb paraules clau més concretes com Fotògraf Producte Girona per trobar el tipus de fotògraf que ofereixi serveis de fotografia de publicitat a la ciutat o comarques. Això ho podem fer extensible a qualsevol sector de la fotografia, siguin casaments, retrats o, perquè no, fotografia de mascotes.

Businessman is working at his desk, focus on finger.

Alex Salcedo – Fotògraf Girona

Un cop tenim les paraules clau adequades que s’ajusten al servei que volem trobar, és sempre recomanable fer una tria mínima de 3 fotògrafs o serveis, per tal de comparar l’oferta. No és recomanable fer una tria molt grossa perquè ens portaria molt de temps analitzar l’oferta i ens acabaria creant confusió. De cadascun dels serveis trobats, és important veure que l’estil i proposta estètica de cadascun està en la línia de les necessitats del nostre projecte. Per tant, és millor triar una proposta de servei que sigui especialitzada pel nostre projecte i amb uns treballs ja realitzats semblants al que estem buscant. Altres coses a observar per fer la comparativa, és comprovar el feedback del fotògraf. Si connectem amb les seves idees, si proposa un sistema àgil de treball i sobretot, i encara que sigui obvi, que sigui un fotògraf professional.

Old metal vintage film camera isolated on white background.

Alex Salcedo – Fotògraf Girona

Des d’Alex Salcedo Fotografia, proposem aquest sistema àgil i professional de fotografia a Girona. La nostra especialitat és la fotografia de producte. Dins la fotografia de producte englobem la fotografia gastronòmica i publicitària com a una de les nostres especialitats. Des de fotografia de producte alimentari fins a cartes per restaurants, passant per l’alta cuina de restaurants amb Estrella Michelín.

La nostra filosofia és oferir un servei de qualitat a un preu raonable a la comarca de Girona. D’aquesta manera, les empreses s’eviten treballar amb fotògrafs de Barcelona i disposen d’un fotògraf local de qualitat proper, que té disponibilitat per reunir-se i amb capacitat de maniobra. La nostra vocació és entregar un material de qualitat, adequat a les necessitats del client de Girona i amb una bona postproducció. L’altra part important de la nostra filosofia de treball és el tracte amb el client. Mantenir un feedback àgil i responsiu per escurçar tot el que es pugui els terminis d’entrega, que sovint s’allarguen de manera innecessària.

Young woman using laptop while sitting on stairs. Unrecognizable

Alex Salcedo – Fotògraf Girona

Triar un fotògraf professional a Girona no és feina fàcil. Amb aquest petit article pràctic i autopromocional (tot s’ha de dir) espero haver donat alguna eina per agilitzar aquest procés i sobretot per acabar fent una elecció correcta pel nostre futur projecte.