TALLERS PERSONALITZATS DE FOTOGRAFIA

Quina és la millor manera d’aprendre fotografia? doncs amb un taller personalitzat. Els tallers personalitzats consten d’una sèrie de classes particulars de fotografia on es tracten els temes que interessin a l’alumne i amb els aspectes que es vulguin millorar o potenciar.

A qui van dirigits aquests tallers?

Els tallers de fotografia personalitzats estan pensats tant per fotògrafs amateurs, com avançats o professionals, amb ganes de millorar la seva fotografia o aprendre noves temàtiques.

De quines temàtiques son els tallers?

Les temàtiques solen ser molt variades, des de tallers d’iniciació on s’expliquen les bases de la fotografia fins a tallers especialitzats de Lightroom o Photoshop.

Quan es faran els cursos de fotografia?

Al tractar-se de classes particulars, la gran avantatge que hi ha és la flexibilitat horària.

Quina durada tenen els tallers?

La durada sol variar perquè és a demanda de l’alumne, pero normalment son tallers de 4, 6 o 8 hores de duració repartits en classes de 2 hores.

A on i quins seran els horaris dels cursos?

Els tallers es faran a Cassà de la Selva, a només 10 minuts de Girona.  A l’emblemàtic edifici de Can Trinxeria de Cassà, un joia arquitectònica modernista.

Quin preu tenen els tallers?

El preu dels tallers varia en funció de les hores i de les temàtiques. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem segons les teves necessitats.

  • Jordi: Per obrir noves perspectives, genial!

  • David: Val la pena a fi de motivar-te i millorar la fotografia pròpia.

  • Ivan: El curso me ha parecido interesante, se puede recomendar.

  • Astrid: Altament recomenable tant per la qualitat tècnica i de coneixaments com també la proximitat de l'Àlex que fa molt còmode treballar i fàcil aprendre

Cursos fotografia girona

D26A8801

Cursos de fotografia girona 2

IMG_1639