CURSOS DE FOTOGRAFIA A GIRONA

Des d’Alex Salcedo fotografia, oferim cursos i tallers puntuals relacionats amb vàries temàtiques sobre el món fotògrafic. Son cursos orientats a persones amb inquietuds, amb ganes de millorar i conèixer altre gent per compartir la seva passió. Organitzem cursos amb grups reduits, de 6 a 10 persones, per tal d’aprofitar al màxim el temps i poder oferir un tracte personalitzat, proper i amigable. A continuació us deixem un resum de les preguntes més freqüents dels nostres alumnes.

A qui van dirigits aquests cursos?

Els cursos tindran diferents nivells per tant van dirigits a fotògrafs amateurs, aficionats avançats, novells o professionals amb ganes de passar una bona estona i compartir coneixaments.

De quines temàtiques seran els cursos?

Les temàtiques seran molt variades, però no hi podran faltar cursos d’iniciació a la fotografia, retoc fotògrafic amb Photoshop, etc…quin curs t’agradaria fer?

Quan es faran els cursos de fotografia?

Els cursos començaran al setembre i n’hi haurà un per mes.

Quina durada tenen el cursos?

Hem dissenyat un model de cursos intensius, d’1 mes de durada i de 5 sessions, de caràcter monogràfic. D’aquesta manera podem garantitzar una immersió total en la matèria i un màxim aprofitament del temps. Constaran de 4 classes teòriques i pràctiques i 1 sortida pràctica a exteriors.

A on i quins seran els horaris dels cursos?

Els cursos es faran a Cassà de la Selva, a només 10 minuts de Girona.  A l’emblemàtic edifici de Can Trinxeria de Cassà, un joia arquitectònica modernista. Divendres de 18:30h a 21:30h

Quin preu tenen el cursos?

Els preus dels cursos és de 95€ i serà un preu fix. D’aquesta manera fem assequible i accessible poder gaudir d’una de les activitats més maques del món.

AGENDA

L’agenda per els propers mesos està pendent d’actualitzar.

Tot i això, si t’interessa fer classes particulars de fotografia de qualsevol nivell, posa’t en contacte!

 

  • Jordi: Per obrir noves perspectives, genial!

  • David: Val la pena a fi de motivar-te i millorar la fotografia pròpia.

  • Ivan: El curso me ha parecido interesante, se puede recomendar.

  • Astrid: Altament recomenable tant per la qualitat tècnica i de coneixaments com també la proximitat de l'Àlex que fa molt còmode treballar i fàcil aprendre

Cursos fotografia girona

D26A8801

Cursos de fotografia girona 2

IMG_1639